Якщо ми дозволимо путіну перемогти в Україні, результати будуть руйнівними для світу, - Кличко на саміті НАТО

Опубліковано в Соціум 30.06.2022

У разі перемоги путіна, наслідки будуть руйнівними для демократичного світу, тому потрібна максимальна підтримка України зброєю.

Про це Віталій Кличко заявив на саміті НАТО під час панельної дискусії «Погляд з Києва». 

«Якщо ми дозволимо путіну перемогти в Україні, результати будуть жахливими не тільки для нашої країни. Вони будуть також руйнівними і для НАТО та демократичного світу. Це потрібно розуміти. Я хотів би ще раз підкреслити, що сьогодні – час діяти. Надавати Україні допомогу. Найголовніше – високоякісною ефективною зброєю. Але також важлива допомога економічна, з кібербезпеки та інформаційна», сказав Віталій Кличко під час дискусії на саміті НАТО в Мадриді.

Він зазначив, що пакет допомоги, який НАТО ухвалила для України, – важлива підтримка для нашої держави і сигнал про подальшу співпрацю та перспективу розвитку відносин з Альянсом.

Кличко підкреслив, що визначення росії найбільшою загрозою безпеці, миру та стабільності в євроатлантичному регіоні в новій стратегічній концепції Альянсу є об‘єктивним.

Також відбулися зустрічі братів Кличків з Президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн, Президентом Польщі Анджеєм Дудою, прем‘єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та канцлером Австрії Карлом Нехаммером.

Нагадаємо, з 28 по 30 червня у Мадриді відбувається саміт НАТО.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.