Благодійний фонд Андрія Богданця передав захисникам ще одну автівку

Опубліковано в Соціум 19.06.2022
 
Благодійний фонд народного депутата Андрія Богданця «Допоможемо разом» продовжує підтримувати ЗСУ та внутрішньо-переміщених осіб.
 
Днями фонд відправив на передову ще одну автівку.
 
– Захисники, яких ви бачите на фото, повернулися із самого пекла війни, побували в найгарячіших точках, дивилися смерті прямо в очі… Тому, будь-який запит на допомогу нашим воїнам завжди є першочерговим для Благодійного Фонду Андрія Богданця «Допоможемо разом». Транспорт доставлений нашим захисникам на позиції та вже є в їхньому розпорядженні. Щиро сподіваємося, що служитиме їм довго!  повідомили на сторінці благодійного фонду Андрія Богданця.
 
Також фонд дякує організації Freedom Finance Ukraine за допомогу в забезпеченні важливих потреб українських воїнів.
 
– В той час, коли наші хлопці захищають Україну на передовій, ми маємо не розслаблятися, а мобілізовувати свої сили та допомагати їм усім необхідним!– наголосив Андрій Богданець.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.