Антон Горохівський: «Маємо позбутися топонімів, які пов’язують з росією та комуністичною минувшиною»

Опубліковано в Соціум 20.05.2022
У Тернополі діє комісія з питань найменування і перейменування вулиць та інших об’єктів, які пов’язані з рф.
 
Про це повідомив голова депутатської фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Тернопільській міській раді Антон Горохівський.
 
– Геть від москви! Цими словами письменника Миколи Хвильового хочу проілюструвати розпочату нами роботу з перейменування вулиць Тернополя.  Маємо позбутися топонімів, які пов’язують з росією та комуністичною минувшиною! Маємо наповнити наш простір українським змістом, будувати майбутнє на підвалинах тих цінностей і чеснот, які притаманні українській нації,  зазначив Антон Горохівський.
 
Свободівець бере участь в роботі комісії з питань найменування і перейменування вулиць та інших об’єктів, що містять російське походження.
 
– Дякую тернополянам, які надали комісії свою пропозиції. Кожну з них буде детально вивчено і обговорено, з врахуванням чого прийматимемо подальші рішення. Ця праця – наш внесок у спільну перемогу над ворогом. Бо інформаційний та ідеологічний фронт також мають велике значення у цій боротьбі. Ми обов’язково переможемо! Все буде Україна! Слава Україні!  наголосив Антон Горохівський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.