«20 днів у підвалі без світла, газу і води»: жителька Київщини розповіла, як нардеп з Тернополя Богданець допоміг вибратися з-під окупації

Опубліковано в Соціум 20.05.2022
Жителька Київщини Ірина Шепета у соцмережах розповіла, як їй вдалося евакуюватися із території, яку в березні окупували рашисти.

Жінка подякувала за допомогу народному депутату з Тернополя Андрію Богданцю. Вона розповіла, що він не припиняв спроби організувати зелений коридор. Йдеться про населені пункти Немішаєво та Микуличі Бучанського району Київської області.

– Я не хотіла нічого писати і намагаюся не говорити про 20 днів проведених у підвалі, під обстрілами, без світла, газу і води, під окупацією, вимушеному спілкуванні та знаходженні в одному будинку з "визволителями" в оточенні ворожої військової техніки з спрямованими дулами  БТР на будівлю в якому було укриттям майже для 200 осіб цивільних жителів з них 30 малолітніх дітей.  Було складно, страшно, але ми намагалися і вірили, що про нас не забули, нас обов'язково врятують, – зазначила Ірина Шепета.

Вона подякувала усім, хто об’єднався заради їхнього порятунку.

– Сьогодні я з повною впевненістю можу сказати, що наш порятунок був в об'єднанні людей, які люблять нас, які фізично знаходилися навіть не  в одній країні. Їх потужна енергетика вкрила нас захисними крилами і вберегла від великої біди,  підкреслила жителька Київщини.

Народний депутат з Тернополя Андрій Богданець доклав титанічних зусиль, аби людей врятували, відзначила жінка.

–  Недавно я побачила відео Андрія Богданця, в якому він говорить про невдалу  евакуацію. Тепер вже я знаю, скільки він доклав сил і енергії для організації зеленого коридору в цьому конкретному напрямку. 11 березня 2022 року, мороз -9°, моторошний вітер, день народження доньки, їй виповнилося 17 років.  Ми 6 годин провели на вулиці в очікуванні евакуаційних автобусів, але вони не приїхали. Пан Андрій дотримав свого слова і спроби вивести нас з-під окупації не припинялися.  Автобуси не змогли по нас приїхати і 12 березня.  Нам вдалося виїхати 13 березня 2022 року. Вельмишановний Андрію Володимирович! Дякуємо за Вашу допомогу. Мені дуже важливо знати, що в моєму житті є людина, яка знайде час, сили і бажання допомогти мені і не залишити мене наодинці з труднощами життя. Я бажаю, щоб доля по достоїнству вас винагородила за Ваше добре серце, відкриту душу та чуйність. Удачі Вам і величезного щастя!– написала Ірина Шепета.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.