Народний депутат з Тернополя Андрій Богданець відправив на передову дві автівки швидкої допомоги (фото, відео)

Опубліковано в Соціум 20.05.2022
Народний депутат України Андрій Богданець від початку війни пригнав військовим 8 машин. А зараз відправляє на передову допомогу ще й для медиків.

З військовими та лікарями він спілкується напряму, тож знає про всі потреби і разом з іншими волонтерами намагається їх перекривати.

– Авто – дуже важлива річ для наших захисників. Привезти їх з-за кордону нелегко, а особливо це стосується автівок швидкої допомоги. Лікарям не вистачає машин, бо вони постійно їздять і забирають важкопоранених з-під обстрілів. Тому життя таких авто буває дуже коротким,  пояснив народний депутат України, представник благодійного фонду Андрія Богданця «Допоможемо разом» Андрій Богданець.

Дві карети швидкої вдалося дістати в Німеччині. Транспорт поїде в Миколаїв та Маріуполь. Машини обладнали всі необхідним, а також завантажили потрібні на передовій медикаменти.

Благодійний фонд Андрія Богданця співпрацює з БФ «Віра у себе».

– Наш фонд є представником німецької благодійної організації, ми співпрацюємо багато років. І вони нам дали ці машини швидкої. А через Андрія Богданця передаємо їх для потребуючих, для поранених на південь України, – поділився керівник благодійного фонду «Віра у себе» Юрій Дар.

Поки одні автомобілі відправляють на фронт, волонтери вже беруться шукати інші, аби допомогти військовим разом здолати ворога.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.