Збаразька ОТГ передала для потреб ЗСУ 15 автомобілів швидкої допомоги (відео)

Опубліковано в Соціум 27.04.2022
З початку війни Збаразька ОТГ активно займається волонтерською діяльністю.
 
Громада вже передала на схід 15 автомобілів швидкої допомоги для 15 військових підрозділів, сформувала понад 3,5 тисячі аптечок для військовослужбовців.
 
– Автомобілі швидкої допомоги ми передаємо на схід у рамках проекту «Едегем», фонд «Україна», а також за підтримки нашого земляка Ігоря Вітенька. Він організовує процес, ці автомобілі приходять, ми оформляємо документацію та передаємо, – розповів збаразький міський голова Роман Полікровський.
 
Також Збаразька ОТГ прийняла орієнтовно п’ять тисяч внутрішньо переміщених осіб. Кожен з них отримав необхідну допомогу. Забезпечити людей допомагають міста-побратими Збаража, яким міський голова Роман Полікровський висловлює щиру подяку.
 
– Велику допомогу нам надали міста Болеславець, Глубчице, Любомиш та інші, а також окремі волонтери, наприклад, Марітн Бянкевич. Низько вклоняюся цим польським друзям. Вагому допомогу отримуємо і зі США, фонд TOGETHER FOR UKRAINE. Американські волонтери передають медпрепарати, нещодавно отримали від них 1700 турнікетів. Ми сформували вже понад 3,5 тисячі аптечок,  зазначив Роман Полікровський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.