«Нехай у ваших домівках завжди панує добробут, а тепло домашнього вогнища зігріває тіло та душу», – Петро Гадз привітав християн західного обряду з Різдвом

Опубліковано в Соціум 25.12.2021
Герой України, аграрій та меценат Петро Гадз привітав усіх християн західного обряду з Різдвом Христовим.

Він висловив сподівання, що невдовзі всі українці святкуватимуть Різдво саме 25 грудня спільно з усім світом.

– Свято Різдва несе радість у кожну сім’ю, у кожну домівку й однаково зігріває всіх християн світу, незалежно від того, до якої нації чи релігійної традиції вони належать і які погляди поділяють. Це свято сповнює кожного християнина новими надіями та задумами, зміцнює віру у переможну силу добра та любові.

Від усього серця вітаю всіх християн західного обряду з Різдвом Христовим!

Бажаю, щоб у ваших домівках завжди панували добробут, мир, тепло та взаєморозуміння і радість, серця були сповненні любов’ю рідних і близьких, а тепло домашнього вогнища зігрівало тіло та душу!

Висловлюю сподівання, що в майбутньому усі українці будуть святкувати Різдво саме 25 грудня, за Григоріанським календарем разом з усім цивілізованим світом!

Гарних вам і радісних Різдвяних свят! Нехай збуваються найзаповітніші мрії! –звернувся з щирими побажаннями Герой України Петро Гадз.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.04.2024 soroka
Віталій Кличко передав бригаді Нацгвардії «Рубіж» пів тисячі FPV-дронів
Мер Києва Віталій Кличко відвідав бійців батальйону «Свобода» та передав 500 FPV-дронів від громади Києва.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.