Версія для друку

«Теребовлі терміново необхідні нові очисні споруди», – Олег Продан (відео)

Опубліковано в Соціум 28.10.2021
Потрібно якнайшвидше розробити проект нових очисних споруд для Теребовлі.

У цьому переконаний кандидат на посаду голови Теребовлянської громади Олег Продан.

– У нашому місті є очисні споруди, які не працюють вже двадцять років. Це – велика проблема для Теребовлі, бо лівобережна частина міста взагалі не підключена до водовідведення, лише права. Моє завдання – віднайти кошти на будівництво нових очисних споруд,  зазначив Олег Продан.

Начальник КП «Теребовля» Ярослав Бурбела розповів, що нечистоти не потрапляють у річку. Їх транспортують у біоставки. Олег Продан наголошує, що таке вирішення проблеми є тимчасовим, а у майбутньому до нього необхідно підійти комплексно. У першу чергу, розробити проектно-кошторисну документацію для будівництва нових очисних споруд.

Окрім цього, кандидат на посаду голови Теребовлянської громади Олег Продан відвідав Теребовлянську мистецьку школу, в якій необхідно відремонтувати концертний зал та класи. Також серед планів кандидата – завершення ремонту їдальні у Теребовлянській загальноосвітній школі № 2, оновлення фасаду навчального закладу та закупівля нової техніки для комп’ютерного класу; доведення до ладу довгобуду будинку культури в Теребовлі.