Тернопільщина налагоджує співпрацю з Польщею у культурній та туристичній галузях

Опубліковано в Соціум 30.09.2021
Тернопільщину відвідав Генеральний Консул Республіки Польща у Луцьку Славомір Місяк.

Почесний гість та голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко обговорили напрямки співпраці у різних сферах. Насамперед, культурній і туристичній галузях.

– Щиро сподіваюся, що нам вдасться налагодити тісне співробітництво, яке даватиме позитивні результати для усіх жителів Тернопілля. Дипломатична кар’єра нині Генерального Консула Республіки Польща у Луцьку Славоміра Місяка розпочалася у 2000-му році. Він працював у посольствах Польщі в Чехії, Греції, Азербайджані та в Генеральному консульстві Республіки Польща у Бресті, а з 2018 року — у консульському департаменті Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Переконаний, досвід, яким володіє пан Славомір Місяк допоможе у популяризації привабливості нашого регіону на міжнародній арені, – зазначив Михайло Головко.  

Голова облради наголосив на тому, що реалізація спільних україно-польських проектів та програм щороку приносить вагомі результати, які зміцнюють дружні стосунки між державами, сприяють популяризації та взаємозбагаченню культурних цінностей наших народів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.