Андрій Цибульський закликає депутатів допомогти тернополянам сплатити захмарні платіжки за «комуналку» (відео)

Опубліковано в Соціум 05.09.2021
 
Депутат Тернопільської міської ради від партії «За майбутнє» Андрій Цибульський просить колег допомогти вразливим верствам населення подолати тягар платіжок за комунальні послуги.
 
Про це він заявив у п’ятницю, 3 серпня, під час сесії міської ради.
 
– Ми добре розуміємо, що входимо в осінньо-зимовий період, тому вже скоро почнеться опалювальний сезон. Люди отримуватимуть платіжки за комунальні послуги. Ці суми будуть значно більшими, аніж минулого року. Пропоную нам всім до наступного сесійного засідання підготувати на погоджувальних радах звернення до керівництва країни, аби допомогти вразливим верствам населення подолати тягар платіжок за комунальні послуги, – звернувся Андрій Цибульський.  
 
Депутат зауважив, що допомогти таким громадянам можна наданням адресної допомоги.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.