На Чортківщині триває відновлення доріг (відео)

Опубліковано в Соціум 27.07.2021
Тривають ремонтні роботи на дорогах Чортківської громади.
 
Так, у селі Шульганівка відремонтовано майже 1 кілометр дорожнього покриття.
 
Якість проведення робіт перевірив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
– Кошти на відновлення автомобільних шляхів ми спрямували з обласного бюджету. Ремонт проводять якісно, ми, у свою чергу, контролюємо хід виконання робіт, щоб жодна гривня наших податків не було витрачена даремно, а жителі краю були задоволені результатом. Дякую працівникам, які відповідально підходять до своїх професійних обов’язків! Це – тільки перший етап з ремонту доріг. Сподіваємося, що до закінчення каденції буде повністю відремонтовано шлях до Нагірянки, – зазначив Михайло Головко.  
 
Виконує роботи ТОВ «Техно-Буд-Центр» – один із лідерів галузі дорожнього будівництва в Україні. Замовник робіт – комунальне підприємство «Тернопількомунінвест».
 
– Комунальним підприємством «Тернопількомунінвест» на замовлення облради розроблено проектно-кошторисну документацію на поточний ремонт ділянки дороги Стара Ягільниця – Нагірянка. Цей проєкт передбачає ремонт ділянки, довжиною 850 метрів. Тендер виграла компанія ТБЦ. 6 липня підписано угоду, 22 липня бачимо завершальний етап робіт, – розповіла  директор КП «Тернопількомунінвест» Олена Чумак.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.