Морозиво популярної торгової марки виготовляють з молока корів «Бучачагрохлібпрому»

Опубліковано в Соціум 20.07.2021
Постійні партнери ТзОВ «Бучачагрохлібпром» – виробник морозива «Ласунка» завітав з діловим візитом на молочно-тваринницький комплекс у селі Пилява.
 
Делегація «Ласунки» ознайомилася з роботою першого в Україні надсучасного доїльного залу «Карусель» від Dairymaster на 60 голів. Установка в рази пришвидшує процес доїння та робить його зручним й ефективним. «Карусель» дає змогу одночасно доїти 60 корів.
 
Також гості подивилися на передові умови утримання  поголів’я ВРХ, оцінили процес виробництва молока екстракласу на підприємствах «Бучачагрохлібпрому».
 
Представники «Ласунки» відзначили, що вражені масштабами та новітніми технологіями, впровадженими на фермах підприємства.
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.04.2024 soroka
Transparency International Ukraine визнала Тернопіль найпрозорішим містом України, - інфографіка
Тернопіль визнали найпрозорішим містом України. За результатами рейтингу «Transparent cities/Прозорі міста», Тернопіль отримав найвищі показники…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.