Версія для друку

«Ви – творці сьогодення», – Михайло Головко привітав учасників форуму «Активна молодь»

Опубліковано в Соціум 29.06.2021
Напередодні Дня молоді голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко привітав учасників обласного молодіжного форуму «Активна молодь».
 
– Щороку в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим! Сучасна й освічена, шановна молоде Тернопілля, ви – творці сьогодення і майбутнього! Сміливі, розумні, амбітні, сильні, творчі та запальні,  –  ви заслуговуєте на особливу повагу й підтримку, адже вмієте реалізовувати цікаві та корисні суспільству проекти! У цей святковий день бажаю усім молодим українцям оптимізму, невичерпної енергії та натхнення для втілення в життя усіх позитивних ідей! Нехай прекрасні роки молодості дадуть вам заряд позитивної енергії, подарують вірних друзів і незабутні миттєвості! – звернувся Михайло Головко.
 
Він підкреслив, що молодь має неабиякий вплив на процеси, які відбуваються у нашій країні, адже часто є їхньою рушійною силою. Михайло Головко також наголосив на тому, що Тернопільська обласна рада вітає всеможливе залучення молоді до процесів прийняття рішень у нашому краї.
 
До слова, обласний молодіжний форум «Активна молодь» організували з метою підвищення ефективності реалізації молодіжної політики на засадах партнерства між громадськими організаціями, державними установами та органами місцевого самоврядування.