У Тернополі турніром з міні-футболу вшанували пам’ять айдарівця Івана Дедюха

Опубліковано в Соціум 29.06.2021
26-27 червня  у Тернополі відбувався відкритий кубок м. Тернополя з міні-футболу імені Івана Дедюха («Воїн»).
 
Юні футболісти змагалися за першість на майданчиках зі штучним покриттям Західноукраїнського національного університету.
 
До учасників звернувся голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
– Сьогодні наші Захисники, як і багато віків тому, боронять кордони України, нашу мову, церкву, культуру. Агресор не може змиритися з тим, що українці прагнуть жити господарями на своїй, Богом даній, Землі. Схиляємо голови перед усіма патріотами, Героями, які, жертвуючи найціннішим — життям, продовжують боротьбу за вільну Українську державу!
Іван Дедюх жив серед нас, у нього були рідні, він мав свої мрії, але, в один момент залишив усе та пішов захищати рідну Україну. Пам'ять про нього завжди житиме у наших серцях!
Дякую усім, хто долучився до організації турніру. Наші діти повинні виховуватися на прикладі таких Людей, як Іван Дедюх!
Слава Україні! Героям Слава!  зазначив Михайло Головко.
 
До слова, Іван Дедюх загинув 27 червня 2020 року від множинних осколкових поранень внаслідок розриву невідомого боєприпасу поблизу Старогнатівки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.