За сприяння Петра Гадза Бучацька лікарня отримала нове обладнання (фото, відео)

Опубліковано в Соціум 26.04.2021
У четвер, 22-го квітня, за сприяння аграрія та мецената Петра Гадза Бучацька міська лікарня отримала благодійну допомогу.

БО  «ФОНД БЛАГОДІЙНІСТЬ», який представляє німецький благодійний фонд «Гуманітарна допомога міста Білефельд», передав медичному закладу 19 сучасних лікарняних ліжок, 21 ортопедичний матрас, 3 коляски для людей з інвалідністю та інше обладнання для догляду за хворими.

Благодійну допомогу особисто передала засновник Української філії фонду Ірина Герелюс. На передачі також був присутній проректор Тернопільського національного медичного університету – Степан Запорожан.

– Учора нам привезли благодійну допомогу і ми дуже вдячні за цей подарунок,  каже виконуюча обов’язки головного лікаря Лілія Качур.

Також Лілія Качур розповіла про новий кабінет комп’ютерної томографії, відновити який лікарня також змогла завдяки допомозі Петра Гадза.

Також меценат разом з очільницею медичного закладу обговорили подальшу співпрацю, адже Бучацька міська лікарня планує замовити проєкт на будівництво нового сучасного корпусу лікарні для забезпечення відповідних умов пацієнтів та лікарів.

– Бучач заслуговує на те, щоб у нас був сучасний, хороший медичний заклад. Створення нового корпусу лікарні підтримує влада, тож думаю, що скоро ми почнемо розробляти проектну документацію і разом втілимо цей задум в життя,  говорить Петро Гадз.

Після цього гості також відвідали виробничі потужності ФГ «ГАДЗ», де провели невеличку пресконференцію.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.