«Рух ветеранів Тернопілля» розширює горизонти на Кременеччину

Опубліковано в Соціум 07.04.2021
Представники обласної Спілки «Рух Ветеранів Тернопілля» розширюють свою діяльність на Кременеччині.

Так, 4 квітня учасники руху взяли участь у загальних зборах Громадської організації «Спілка учасників бойових дій АТО Кременецького району» на запрошення місцевих ветеранів.

Після основної частини, згідно порядку денного, голова Кременецької районної організації Іван Білосевич надав слово запрошеним. Місцевим ветеранам представили концепцію роботи обласної Громадської Спілки «Рух ветеранів Тернопілля», яка входить в Всеукраїнський «Рух Ветеранів України», роз'яснили ситуацію з рейдерським захопленням ГС «Об'єднання учасників АТО Тернопілля» та діли відповіді на усі питання.

– Дякую побратимам з Кременеччини за запрошення,  хлопцям з «Руху Ветеранів Тернопілля» за те, що знайшли час у вихідний день та відвідали Кременеччину. Окрема дяка Сергію Білому за транспортування! Кременецька районна організація, слідуючи за Збаразькою та Лановецькою організаціями, одноголосно прийняли рішення про вихід з ГС «Об'єднання учасників АТО Тернопілля» вступити до обласної Спілки «Рух Ветеранів Тернопілля» та делегувати Івана Білосевича від Кременеччини. Попереду багато роботи, побудови структури обласної Спілки (згідно нового адміністративного поділу області), виїзних засідань, проведення вишколів, спортивних змагань та заходів сімейного дозвілля учасників бойових дій та їх сімей! – написав на своїй Facebook-сторінці Дмитро Харчук.

Нагадаємо, обласну Громадську Спілку «Рух Ветеранів Тернопілля» засновано 2 березня. Очолив її  ветеран російсько-української війни Мар’ян Козбур.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.