Учні Трибухівської ЗОШ готували торт на кулінарному майстер-класі від компанії «Бучачагрохлібпром» (фото)

Опубліковано в Соціум 07.03.2021
У середу, 3 березня, у Трибухівській ЗОШ з нагоди Міжнародного жіночого дня відбувся кулінарний майстер-клас за підтримки компанії «Бучачагрохлібпром».

З нагоди прийдешнього свята учні 9-го класу вперше створювали медовий торт у вигляді вісімки.

У ролі кондитера виступила заступник голови наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Лілія Олесівна Прокіпчук.

– Я – випускниця Трибухівської ЗОШ, а тому було дуже приємно знову завітати до цього навчального закладу, але вже у ролі кондитера. З нагоди 8 березня ми вирішили приготувати медовий торт-вісімку. Цей рецепт досить відомий, а його особливістю, мабуть, стало те, що готували ми його з великою любов’ю. Школярі під час майстер-класу були слухняними, уважними, все виконували, ставило чимало запитань щодо приготування та проявляли ініціативу. Приємно, що діти зацікавилися процесом. Я також отримала чимало позитивних емоцій. Дякую рідній школі за те, що можу поділитися своїми знаннями,  каже Лілія Прокіпчук.

Окрім цього, під час майстер-класу ФГ «Гадз» презентувало школярам новий вид продукції, який зараз набирає популярності – яблучні  чипси. Вони є корисною альтернативою традиційним чипсам з картоплі, не містять консервантів, барвників та канцерогенів, що утворюються в процесі смаження, є низькокалорійними.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.