Тернопільській університетській лікарні передали сучасні УЗД-апарати (відео)

Опубліковано в Соціум 17.02.2021
Тернопільська університетська лікарня отримала два портативні апарати ультразвукової діагностики.
 
Нове надсучасне обладнання дозволить діагностувати захворювання на ранніх стадіях, зберегти життя та здоров’я людей, переконаний голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
– Сучасні портативні УЗД-апарати та цифрові рентген-апарати придбали для лікарень Тернопільщини. Часу в нас було мало, адже ці кошти – неперехідні. Рік завершувався, а тому ми швидко зібрали комісії, сесію й виділили необхідну суму. Завдяки спільній та злагодженій роботі область отримала нове сучасне обладнання для обстеження пацієнтів. Таких апаратів на Тернопільщині є вже сім, а це – хороший початок. Дуже важливо розуміти, що медицина та здоров’я людей має бути на першому місці. Якісні медичні послуги – запорука майбутнього жителів Тернопільщини,  зазначив Михайло Головко.
 
Нове обладнання дозволить проводити комплекс УЗД-обстежень як в невідкладних станах, так і в планових ситуаціях, каже генеральний директор КНП «Тернопільська університетська лікарня» Василь Бліхар.
 
– Якісь апарату – на найвищому рівні. Це обладнання значно покращить ситуацію з діагностикою і лікуванням наших пацієнтів,  наголосив Василь Бліхар.
 
Також Університетська лікарня отримає цифровий рентген-апарат та кисневу бочку.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.