×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/23141

Версія для друку

У Збаражі на Тернопільщині відкрили сучасний спорткомплекс (фото, відео)

Опубліковано в Соціум 16.02.2021
Сучасний спортивний комплекс, площа якого становить 1000 метрів квадратних, 15 лютого відкрили в Збаражі.

У приміщенні облаштовано сучасні зали для тренувань та змагань із міні-футболу, волейболу, гандболу, тенісу, баскетболу, вільної боротьби, гирьового спорту, глядацькі трибуни на 80 місць. Також у спорткомплексі є роздягальні, душові й туалети, кабінет медпрацівника, тренерські кімнати.

Участь у відкритті спортивного залу взяв голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

– Ми завжди пишаємося здобутками наших спортсменів та віримо в них. Цей унікальний спортивний комплекс у Збаражі стане родзинкою Тернопільщини. Впевнений, у майбутньому тут проводитимуть змагання найвищого рівня. Бажаю, щоб діти та молодь охоче тренувалися у цьому сучасному спорткомплексі, ставали здоровішими, сильнішими та успішнішими. Сподіваюся, такі спортивні зали з часом з’являться у кожній громаді, аби діти й молодь, які люблять спорт, мали змогу реалізувати себе, – зазначив Михайло Головко.

Під час урочистостей голова обласної ради подарував для спортивного комплексу нове табло.

– Нехай підсумковий рахунок змагань на цьому табло завжди буде на користь спортсменів й команд з Тернопільщини,  наголосив Михайло Головко.

Галерея зображень

{gallery}23141{/gallery}