×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/23141

Версія для друку

Дорожники не змогли, а аграрії розчистили: у Золотому Потоці фермери надали техніку, щоб прибрати сніг (фото)

Опубліковано в Соціум 11.02.2021
На території Золотопотіцької об'єднаної територіальної громади виникла проблемна ситуація. 

Снігу нападало стільки, що спеціалізована техінка не впоралася з обсягом робіт, натомість на допомогу селянам прийшли місцеві фермери. 

Вже багато років поспіль однією з найбільш проблемних ділянок для руху автотранспорту в зимовий період на території Золотопотіцької територіальної громади є дорога Русилів – Соколів С 200305 (3,4 км)

Навіть техніка ТОВ «Глобал Білд Інжиніринг» - організація, яка обслуговує цю дорогу, не могла подолати наслідки негоди 7-8 лютого 2021 року.

Для вирішення цієї проблеми, за сприяння селищного голови та старости Соколівського старостинського округу, 9 лютого 2021 року, працівники Комунального підприємства «Золотопотіцьке комунальне господарство» спільно з ТзОВ «Бучачагрохлібпром» і завдяки наданій ними техніці повністю розчистили дорогу і відновили рух.