У свято Миколая Ігор Побер та Юрій Смакоуз втілили мрії вихованців дитбудинку (фото, відео)

Опубліковано в Соціум 21.12.2019
Вже понад десять років нардеп VII та VIII скликань Ігор Побер та депутат міської ради Юрій Смакоуз до Дня Святого Миколая втілюють мрії вихованців Тернопільського центру соціально-психологічної реабілітації.
 
Телефони, колонки, іграшки, новий одяг та солодощі – цьогоріч благодійники вкотре особисто вручили дітям подарунки, які ті просили у своїх листах до Чудотворця.
 
– Найбільшим подарунком для цих діток був би сімейний затишок. Я щиро бажаю їм не так здійснення матеріальних мрій, як знайти свою родину. Мабуть, ніякі іграшки, телефони чи цукерки не здатні замінити батьківського тепла. Щороку вихованці центру соціально-психологічної реабілітації просять у своїх листах мобільні телефони, щоб дзвонити рідним. Я часто відвідую такі заходи, але кожного разу на очі находять сльози, коли бачиш, як радіють діти, котрі пережили стільки болю, розчарування та терпіння,  зазначає Ігор Побер.
 
Юрій Смакоуз каже, важливо пам’ятати про дітей, які обділені батьківським піклуванням, не лише у День Святого Миколая, але й упродовж року.
 
– Емоції не можливо описати словами, коли ти дивишся, як вони розпаковують подарунки. Хочеться, щоб Миколай прийшов до кожного і поклав під подушку омріяне. Я бажаю їм не лише здійснення матеріальних мрій, але й здоров’я та турботи. Ми розуміємо, що сьогоднішні подарунки – дуже маленький вклад, але намагатимемось частіше допомагати таким дітям. Хочеться, аби подібних закладів в Українї було якнайменше, а малеча росла у повноцінних сім’ях, де її будуть любити та піклуватися,  розповідає Юрій Смакоуз.
 
Директор Тернопільського центру соціально-психологічної реабілітації Володимир Завіша радіє, що мрії вихованців вдалося втілити.
 
– Діти чекають від Миколая дива, тому задовго до свята викладають свої бажання у листах. Приємно, що є добрі люди, які їх реалізовують. Я щиро радію за вихованців і дякую нашим благодійникам, які допомагають не лише у святкові дні, але й увесь рік,– додає Володимир Завіша.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.