Знайшовся власник закинутого млина на Тернопільщині (фото)

Опубліковано в Соціум 05.06.2019

Тернопільський сегмент популярної соціальної мережі фейсбук вже декілька днів обговорює роботи, які розпочалися на старому млині в центрі Лановець.

Першим про це заговорив священник-блогер місцевої церкви.

І от виявилось, що млин вирішив реконструювати його власник - підприємець, аграрій, меценат, відомий в області господар Іван Чайківський.

"Відновлюємо минуле, щоб мати майбутнє. Давно мріяв запустили в роботу млин, що в центрі Лановець. Технології пішли вперед, млини вже зараз значно технологічніші, тому саму споруду вирішили перепрофілювати під кафе та магазин Студія м'яса. Зберігаємо та відновлюємо всі оригінальні конструктивні елементи. Думаю, Лановецька міська рада ǀ Lanivtsi City Council вже скоро матимуть ще одну родзинку міста", - написав він в себе на фейсбуці, опублікувавши фото огляду об’єкта. 

Таких, як пан Чайківський прийнято називати "внутрішніми інвесторами", які створюють, будують, розвивають, дбаючи про економіку краю.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.