«З 2012 року лікарню, яка зараз лікує АТОвців, намагаються закрити,» - Михайло Головко намагається врятувати Максимівську лікарню (документ)

Опубліковано в Соціум 01.06.2019
Михайло Головко надіслав депутатське звернення щодо поточного ремонту Максимівської лікарні.

Народний депутат від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Михайло Головко 29 травня надіслав депутатське звернення до Уряду про виділення коштів на Максимівську районну комунальну дільничну лікарню Збаразького району.

З проханням про допомогу до нардепа звернулися мешканці Збаражчини. За їхніми словами, упродовж довгочасних дощів у підвальному приміщенні лікарні, де планують облаштувати кімнати фізіотерапії, стіни набрали вологи і потребують негайного ремонту.

–  Знайомство з лікарнею у с. Максимівка Збаразького району розпочалося десь у 2012 році з того, що партія регіонів всіма силами намагалася закрити цей медичний заклад. Від цього моменту практично кожного року свободівці блокували питання закриття чи оптимізації лікарні. За останні два роки силами місцевих активістів, таких як Михайло Хомишак, ряду ветеранів АТО та інших, було завершено ремонт і оновлено медзаклад, зокрема облаштовано унікальну соляну кімнату. Лікарня отримала нове життя і нові можливості. Але... Внаслідок довгого періоду дощів в підвальному приміщенні лікарні, де планується облаштувати кімнати фітотерапії, стіни набрали вологи. Є ризики втратити попередні напрацювання. Для цих потреб виділені кошти від Киданецької та Максимівецької сільської ради. Голова фракції ВО «Свобода» у Збаразькій районній раді Тарас Дячун уже ініціював скликання позачергової сесії, надіємося, що депутати підтримають його, – пояснив Михайло Головко.

Зазначимо, що Максимівська лікарня надає медичні послуги жителям понад 10 сіл.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.