«Тернопіль-ТНЕУ» - бронзовий призер баскетбольної вищої ліги!

Опубліковано в Соціум 28.05.2019
У чемпіонаті України серед команд Вищої ліги визначився бронзовий призер. «Тернопіль-ТНЕУ» у Южному втретє переміг «Хімік-2», здобувши бронзові нагороди.

Гості вже на початку зустрічі впевнено позначили бажання завершити у третьому поєдинку серії боротьбу за нагороди. Потужний ривок вивів тернопільців вперед – 12:0. До кінця стартової чверті господарі скоротили це відставання до семи очок.

Та тенденція збереглася і на велику перерву команди вже розділяло 14 очок.

Гості до кінця зустрічі зберегли перевагу в реалізації та на підбираннях. Господарі в підсумку лише скоротили різницю до 10-ти очок.

У «Хіміка-2» найкращим став Андрій Войналович – 20 очок + 8 підбирань. У тернопільців найрезультативніше зіграв Євген Ворник – 20 очок + 4 підбирання.

То ж «Тернопіль-ТНЕУ» – бронзовий призер Вищої ліги.

За золоті нагороди боротьбу продовжують «Прометей» та «Рівне-ОШВСМ». «Прометей» двічі переміг вдома. Третій матч – 28 травня в Рівному.

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
Вища ліга. Чоловіки
Плей-оф. За 3 місце. Матч 3

27 травня
Южне. 18:00
«Хімік-2» – «Тернопіль-ТНЕУ» – 72:82 (18:25, 15:22, 21:17, 18:18)

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.