Вишнівецька громада втілює новий проект (фото)

Опубліковано в Соціум 23.10.2018
У Вишнівецькій ОТГ стартував проект «Вишнева алея», який реалізовується у рамках програми DOBRE.

До втілення цього заходу долучилися також ГО «ЦВІТ» спільно із Західноукраїнським ресурсним центром та Вишнівецька об'єднана територіальна громада за фінансової підтримки «Доброго Самарянина» та особисто голови Вишнівецької ОТГ Володимира Кравця.

Найпершим завданням проекту стало створення громадського простору на перехресті вулиць Замкової та Грушевського у смт. Вишнівець. Відтак, центральна частина території буде вимощена бруківкою, із встановленням лавочок та урн для сміття. Також планують висадити вишні (саме тому проект і називається «Вишнева алея»  – прим. авт.). Уже сьогодні територію зачищають для подальших робіт.

 – Якщо нам не будуть «ставити палки в колеса», то ще до кінця цього року ми завершимо усі роботи. І вже з наступного року буде можливість проводити на цій території різні заходи, такі як майстер-класи, громадські зібрання та ін. Тим паче, що розкладні столи і стільці уже закуплені і тільки чекають, коли ж то їх вже будуть використовувати, – повідомляють організатори.

Зазначимо, що проект «Вишнева алея» пройшов перевірку усіма інстанціями. Зокрема, його підтримали на громадських обговореннях (більше 400 підписів «за»), затвердили на виконкомі селищної ради. Окрім цього, банер із описом і детальним планом цієї перспективи більше двох тижнів був представлений громадськості, тому усі охочі мали змогу ознайомитись із ним.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.