Відтепер ТНЕУ співпрацює із Батумським державним університетом

Опубліковано в Соціум 19.10.2018
Відповідний Меморандум під час робочого візиту 16 жовтня підписали ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий та ректор Батумського державного університету ім. Шота Руставелі Мерабом Хальваші.

Колеги обговорили перспективи спільної роботи у науковій та освітній сферах.

– Міжнародна співпраця є одним з основних векторів діяльності Тернопільського національного економічного університету. Обмін досвідом із зарубіжними партнерами, робота над спільними проектами відкривають нові можливості як для науковців, так і для студентів нашого університету. Свідченням цього є численні угоди, укладені з іноземними колегами. Відтак, започатковано ще один цікавий напрям інтернаціональної діяльності – співпраця з університетом Грузії. Переконаний, що вона буде ефективною іпринесе якісні результати, – зазначив Андрій Крисоватий.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.