Відео про навчання в Європі студента ТНЕУ визнали найкращим на київському форумі

Опубліковано в Соціум 18.10.2018
Студент-маркетолог Тернопільського національного економічного університету Андрій Ваврик здобув перемогу на Першому Форумі мереж Європейського Союзу в Україні.

Упродовж 3-4 жовтня у Києві проходив конкурс, який зібрав представників євроклубів, інформаційних центрів ЄС, випускників європейських навчальних та освітніх програм,  а також інших активістів та експертів з усієї України, які співпрацюють з Представництвом ЄС в Україні.

На конкурс було подано більше 130 відеороликів на тему освіти та співпраці між Україною і ЄС.

Відеороботи оцінювали у двох категоріях: «Професіонали», де змагалися учасники з профільною освітою або досвідом роботи у сфері відео-виробництва, та «Аматори», тобто ті, хто не мав відповідного досвіду.

Відтак, перше місце в категорії «Професіонали» за рішенням професійного журі посів студент спеціальності «Маркетинг» факультету економіки та управління Тернопільського національного економічного університету Андрій Ваврик з відео «Переваги навчання в Європі».

До слова, оцінювали учасників радник з питань преси та інформації Представництва ЄС Вікторія Давидова, головний продюсер Сool production Оксана Панасівська, гендиректор Arthouse Traffic Денис Іванов, засновник PIN productions Юрій Панін та режисер Максим Наконечний.  Також до урочистостей долучилися  посол, голова Представництва ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі та Перший заступник голови ВРУ Ірина Геращенко,  які привітали тернопільського студента з перемогою.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.