На «Бучачагрохлібпром» зарплати не менші ніж у Польщі

Опубліковано в Економіка 15.08.2018
За попередній місяць середня місячна заробітна плата працівників підприємства відомого аграрія та мецената Петра Гадза – ТзОВ «Бучачагрохлібпром» склала більше 13 тисяч гривень.
 
Така сума не гірша за ту, яку українські заробітчани отримують в Польщі. Варто також зазначити, що зарплата на підприємстві зросла з 9-ти аж до понад 13 тисяч. Як зауважив голова наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петро Гадз, першочергове завдання компанії – забезпечити людей робочим місцем з гідною оплатою праці.
 
- Наше підприємство забезпечило роботою близько 800 осіб. Адже важливим є не лише успіх компанії, а в першу чергу – люди, які в ній працюють. Їхні старання, самовіддана праця та наполегливість – ось завдяки чому «Бучачагрохлібпром» залишається одним із найуспішніших підприємств не лише Тернопільщини, а й України. Саме тому за чесну роботу слід гідно платити. Разом із цією великою командою професіоналів ми – дружня сім’я. Як я завжди говорю, кожен підприємець повинен створювати такі умови праці, стільки платити своїм робочим, щоб вони не мусили виїжджати закордон, шукати кращої долі на чужині, - поділився Петро Гадз.
 
Окрім того, що зарплати на ТзОВ «Бучачагрохлібпромі» у липні стали майже такими ж як у Польщі для українських заробітчан, підприємство сплатило й чималі податки, завдяки яким наповнились і місцеві, і державний бюджети. Так, компанія віддала 2,5 мільйона гривень як ПФО, ще 210 тисяч пішло на військовий збір, а за Єдиний соціальний внесок – 2980 тисяч гривень.
 
Нагадаємо, що у 2017 році голова наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петро Гадз отримав почесну відзнаку «Кращий платник податків 2017» від очільників краю та керівництва ГУ ДФС в області.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.