Контекстна реклама в Google Ads Контекстна реклама в Google Ads

Як налаштувати контекстну рекламу в Google Ads?

Опубліковано в Економіка 30.06.2024

Контекстна реклама в Google Ads

Google AdWords — одна з найпопулярніших рекламних платформ, яка використовується компаніями по всьому світу для залучення клієнтів із пошуку Google та сайтів-партнерів. Ефективне налаштування контекстної реклами в AdWords може суттєво збільшити онлайн-продаж та окупність рекламних бюджетів.

У нашому покроковому посібнику з Google AdWords ми розберемося з тим, як грамотно налаштувати рекламу Google з нуля — від реєстрації облікового запису до запуску та оптимізації кампаній. Інструкція буде корисною насамперед для новачків, які раніше не налаштовували рекламу. Отже, сідайте зручніше, ми починаємо!

Створення облікового запису для налаштування контекстної реклами

  • Перейдіть на сайт Google Ads і натисніть кнопку «Створити обліковий запис» у правому верхньому кутку сторінки. Для його створення буде потрібно обліковий запис Google, якщо його немає – пройдіть нескладну процедуру реєстрації, вказавши ім'я, прізвище та пароль.
  • Виберіть валюту, в якій відбуватиметься розміщення реклами та здійснюватимуться платежі за покази та кліки. Ви можете налаштувати щомісячне автоматичне поповнення балансу або вносити кошти вручну за необхідності.
  • Далі обліковий запис автоматично відкриється в режимі тестування з віртуальним стартовим бюджетом у 300$. Це дозволить випробувати основні функції інтерфейсу: створення рекламної кампанії, групи оголошень, налаштування ключових слів та тимчасового націлення перед запуском реальної реклами з бюджетом.
  • Додайте докладні дані про вашу компанію, товари та послуги, що продаються, а також ключові переваги, які ви хочете донести до цільової аудиторії. Чим більше релевантних даних буде в обліковому записі AdWords, тим більше релевантної аудиторії система зможе показувати ваші оголошення.
  • Підключіть інтеграцію до Google Analytics. Це дозволить у режимі реального часу відстежувати джерела переходів на сайт та порівнювати ефективність рекламних кампаній із різних джерел трафіку.

Якщо Ви не хочете займатися налаштуванням контекстної реклами самостійно, замовити ведення кампанії можна ось тут https://adwservice.com.ua/uk/kontekstna-reklama.

Як створювати оголошення в Google AdWords

Створення оголошень контекстної реклами

  1. Перейдіть в інтерфейсі рекламного кабінету AdWords на вкладку «Оголошення» в потрібній нам рекламній групі, для якої будемо створювати оголошення. Введіть інформативний та привабливий заголовок, який містить основну пропозицію або заклик до дії. Максимальна довжина заголовка – 30 символів.
  2. Додайте опис. Розкрийте основні переваги товару чи послуги. Довжина тексту опису, що рекомендується, — від 50 до 80 символів. Потім вкажіть точну адресу цільової сторінки сайту, на яку перенаправлятиме відвідувача дане рекламне оголошення.
  3. Налаштуйте розширення оголошень. Виберіть місцезнаходження для показів та їх розклад, додайте лічильник конверсій, а також керування ставками та бюджетами. Використання розширень дозволить отримувати кліки за нижчою ціною та підвищить якість оголошень.
  4. Після заповнення всіх даних натискаємо «Зберегти» та оголошення готове до показів. Аналогічно можна створити кілька оголошень у пошуковій або тематичній мережі Google.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.