Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?

Опубліковано в Економіка 28.04.2024

Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес, що потребує фізичних зусиль та певних навичок. Самостійно впоратися з навантаженням, розвантаженням та переміщенням важких предметів найчастіше буває проблематично.

Саме тому багато хто воліє залучати фахівців із транспортних компаній. Ціни на послуги бригади вантажників Ви зможете дізнатись ось тут. А далі ми розглянемо, які послуги можуть надати такі фахівці.

Основні послуги, які надають вантажники

  1. Навантаження та розвантаження. До обов'язків фахівців входить організація максимально швидкого та безпечного завантаження та вивантаження збірних вантажів (коробки, ящики, мішки), великогабаритних предметів (меблів, побутової техніки, торговельного обладнання), тендітних та делікатних вантажів (оргтехніки, антикваріату, музичних інструментів), будівельних вантажів (будматеріалів, плитки, сантехніки) та багато іншого.
  2. Такелажні роботи. Для полегшення та забезпечення безпеки при транспортуванні великогабаритних, важких та нестандартних вантажів вантажники застосовують троси, гідравлічні візки, рохлі, автонавантажувачі, тягачі, підйомні крани та інші такелажні пристрої, механізми та спецтехніку.
  3. Упаковка вантажів. Фахівці використовують широкий асортимент пакувальних матеріалів: гофровані картонні коробки, повітряно-пухирчасту плівку, пінопласт, стрейч-плівку, скотч, дерев'яну упаковку, піддони та інші матеріали. Упаковка здійснюється за всіма правилами, забезпечуючи багаторівневий захист вантажу та виключаючи зміщення всередині упаковки під час транспортування.
  4. Складання та розбирання меблів. Найчастіше перевезення великих корпусних меблів є серйозною проблемою через її габарити. Для полегшення транспортування вантажники надають послугу з повного розбирання предметів з подальшим акуратним складанням після доставки. Така послуга актуальна для шаф, ліжок, гарнітурів, столів, а також складних вбудованих меблів.
  5. Підйом на потрібний поверх. За відсутності вантажних ліфтів або якщо габарити вантажу перевищують допустимі розміри дверних отворів ліфта, вантажники використовують спеціальні техніки підйому сходовими прольотами. Операції виконуються строго з техніки безпеки з використанням засобів індивідуального захисту.

Які додаткові завдання можуть виконати вантажники?

Окрім основних послуг, служби вантажного таксі (www.davay-pereedem.com/ua/vantazhne-taksi-kyiv) готові запропонувати своїм клієнтам цілий комплекс додаткових опцій:

  • Складська логістика. Вантажники можуть взяти на себе функції приймання, сортування, штабелювання та переміщення вантажів на складських терміналах. Вони забезпечують оптимальне розміщення товарів та матеріалів з урахуванням правил складського зберігання.
  • Вивіз мотлоху та будівельного сміття. Після виконання основних робіт з переїзду, вантажники можуть зробити вивезення та утилізацію будівельного або побутового сміття, що залишилося, мотлоху, старих меблів, тари та пакувальних матеріалів за бажанням клієнта.
  • Обслуговування заходів та виставок. Деякі транспортні компанії пропонують послуги вантажників для обслуговування спортивних чи культурно-масових заходів. Вони беруть на себе повний комплекс вантажно-розвантажувальних та монтажно-демонтажних робіт.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.