Ферма печериць Fungi Farm з Тернопільщини перемогла у конкурсі «Курс на незалежність»

Опубліковано в Економіка 07.02.2024
Найбільша ферма печериць в Тернопільській області Fungi Farm перемогла у проєкті «Курс на незалежність».
 
Його організували за підтримки Astarta-Kyiv спільно з Урядом Німеччини — Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецьким банком розвитку DEG та Благодійним фондом «Повір у себе».
 
Конкурс має на меті допомогти українцям, які мають власну справу, але потребують коштів на обладнання для її розвитку.
 
Сто переможці проєкту отримають до 20 000 євро кожен на необхідне їм обладнання. Також пройдуть тренінги й поглиблену програму навчання у Київській школі економіки та бізнес-школі MIM. Окрім цього, матимуть дієві інструменти для виходу на стабільні ринки збуту своєї продукції чи послуг.
 
– Масштабність виробництва Fungi Farm вражає, філософія бізнесу захоплює, мотивація на успіх надихає! Історія успіху грибного бізнесу родини Саловських розпочалася два десятиліття тому. Завдяки праці та єдності, постійності та наполегливості, вмінню вчитися та стратегічно мислити, сьогодні «Фанджі Фарм» знають не лише на Тернопільщині, а й в Україні. І на цьому вони не зупиняться! – зазначають творці проєкту «Курс на незалежність».
 
Фінансовий директор Fungi Farm Євген Саловський каже, що завдяки перемозі у проєкті грантів ферма зможе втілити ще один масштабний бізнес-план. Він пов'язаний з переробкою власної екологічно чистої продукції.
 
– Попри виклики війни, ми продовжуємо працювати, забезпечувати людей роботою та тримати економічний фронт. Звісно, також щодня допомагаємо ЗСУ, адже саме завдяки нашим захисникам та захисницям маємо можливість вільно жити, розвивати бізнес і втілювати проєкти,– наголосив Євген Саловський.
 
Ферма печериць Fungi Farm понад 15 років вирощує високоякісні та екологічно чисті гриби. Теплиці знаходяться у передмісті Тернополя – селах Хатки та Пронятин. Команда Fungi Farm – досвідчені технологи з багаторічним стажем, які проходили навчання та стажування на найпопулярніших грибних фермах Польщі.
 
Фото – творців проєкту «Курс на незалежність»
 
 
 
 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.