Естетика та комфорт: як обрати дизайн інтер’єру для свого помешкання

Опубліковано в Економіка 11.01.2024
Облаштовуєте помешкання своєї мрії? Зробіть його не лише красивим, але й безпечним та функціональним.
 
Найкращими союзниками у цьому процесі вам стануть фахівці з дизайну інтер’єру. Вони зможуть разом із вами продумати креативні ідеї для оптимізації квартирного простору.
 
Не варто одразу думати, що такі послуги коштують «всі гроші світу», адже дизайн проект квартиры цена ви можете прорахувати перед початком співпраці.
 

Чому потрібно звернутися до фахівців з дизайну інтер’єру?

Аби не витратити усі кошти, а натомість отримати незручну оселю, необхідно замовити проект інтер’єру у фахівців. Чим це важливо?
 
Професійність. Фахівці з дизайну інтер’єру володіють знаннями про стилі, кольори, меблі, будівельні та оздоблювальні матеріали. Це допоможе вам спільно з ними зробити дій комфортним та естетичним.
Унікальність. Дизайнери врахують ваші особисті вподобання щодо облаштування простору, якими б вони не були.
Економія часу. Звернувшись за допомогою до дизайнерів, ви економите багато часу, який мали б використати на вивчення основ дизайну інтер’єру.
Зв’язки з постачальниками. Фахівці з дизайну мають численні зв’язки з постачальниками будівельних матеріалів та меблів, тож ви матимете нагоду придбати їх за вигідною ціною.
Інноваційні ідеї. Дизайнери можуть запропонувати та втілити найсучасніші ідеї для вашої квартири.
 

Що врахувати при виборі дизайну квартири

 
Обираючи дизайн для своєї оселі, насамперед визначте пріоритети – комфорт, естетика, безпека. Разом із дизайнером обговоріть, як ваші вподобання будуть гармоніювати між собою. Чітко розпишіть свої цілі та прорахуйте до дрібниць бюджет, аби не мати неприємних сюрпризів.
 
Обирайте стиль відповідно до свого способу життя. Наприклад, якщо ви багато готуєте, робіть кухню просторою. Якщо ж ні, то акцентуйте більше уваги на зоні відпочинку.
 
Зверніть увагу на те, наскільки хорошим є природне освітлення. Відкоригуйте його так, аби вам було комфортно перебувати в оселі.
 
Обов’язково врахуйте розміри приміщення, обирайте меблі та елементи декору, які візуально не зменшують простір, а роблять його більшим.
 

До кого звернутися?

 
Дизайнерів інтер’єру зараз є вдосталь. Втім, радимо заручитися допомогою тих, які вже провірені та заслужили довіру у клієнтів.
 
Наприклад, NsdGroup – компанія, яка займається будівельними роботами та дизайнами інтер’єрів вже майже 20 років. НсдГруп – це майже 2 тисячі задоволених клієнтів, понад 850 ремонтів квартир, 26 побудованих будинків «під ключ», понад 400 дизайнів приміщень.
 
Компанія NsdGroup працює так, аби їхні ремонти прослужили багато років, нові будинки не потребували відновлення, а дизайни демонстрували найкращий смак власників приміщень.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.