У Тернополі освятили наріжний камінь під будівництво сучасного бізнес-центру «Парковий» (фоторепортаж)

Опубліковано в Економіка 25.03.2023
На околицях Тернополя будівельна кампанія «Там де Дім» розпочинає будівництво сучасного бізнес-центру «Парковий».
 
Нова будівля з’явиться поблизу «Парку здоров’я» та Храму Успіння Пресвятої Богородиці, що на масиві «Дружба».
 
Напередодні початку будівельних робіт настоятель цієї церкви, отець Петро Скрип освятив наріжний камінь на місці майбутнього центру.
 
– Перед тим, як розпочати будь-яку справу, кожен християнин старається попросити у Бога благословення. Що ми сьогодні і зробили! Нехай Господь за нашим проханням допомагає здійснювати задуману справу,  наголосив отець Петро Скрип.
 
Новий бізнес-центр «Парковий» стане місцем зосередження малого та середнього бізнесу, адже тут буде розміщено реабілітаційний комплекс, заклади харчування, відпочинкові зони, спортивний майданчик.
 
Будівництво такого бізнес-центру сприятиме створенню нових робочих місць та залученню інвестицій в розвиток Тернополя, каже співзасновник компанії «Там де Дім» Олександр Романюк.
 
– Сьогодні ми даємо старт будівництву нового бізнес-центру. Це підтвердження того, що Україна продовжує рухатися вперед! Попри усі складнощі, ми розвиваємо економіку країни. Вважаємо, що такий об’єкт створить нові робочі місця та буде місцем зосередження малого і середнього бізнесу нашого міста,– зазначив Олександр Романюк.
 
Головний інженер компанії «Там де Дім» Ігор Микуляк розповів, що будівельні роботи розпочнуться вже з початку наступного місяця. Триватиме будівництво орієнтовно два роки.
 
Також він зауважив, що в будівлі планують відкрити Центр безкоштовної неврологічної діагностики, лікування та реабілітації військових.
 
– Є вже попередні домовленості щодо відкриття приватного центру неврологічної діагностики та лікування військовослужбовців у цій будівлі. Нещодавно ми підписали меморандум про співпрацю з медичною клінікою «Нейромед К», – розповів Ігор Микуляк.  
 
На території бізнес-центру «Парковий» також буде збудовано підземний паркінг.
 
У рамках проекту компанія «Там де Дім» бере на себе зобов’язання перед тернополянами здійснити сучасний благоустрій території «Парку здоров’я» із відпочинковою зоною та багатофункціональним дитячим майданчиком. Окрім цього, буде реконструйовано зупинку громадського транспорту на вулиці Бережанська.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.