Версія для друку

Голова ВРУ Разумков оцінив інвестиційні можливості Тернопільщини

Опубліковано в Економіка 10.06.2021
Учора, 9 червня, в столиці відбувся форум «Тернопільщина: кластер можливостей», організований Торгово-промисловою палатою України та Тернопільською обласною радою.
 
До роботи форуму долучився голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, дипломати та представники науки і бізнесу. Під час зустрічі обговорили потенціал для розвитку Тернопільщини – логістику, туризм, легку промисловість тощо.
 
Враженнями від форуму на своїй фейсбук-сторінці поділився голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.
 
– Кожен регіон України має унікальні можливості та перспективи для розвитку. Сьогодні мав можливість відвідати форум, на якому представлено економічний, культурний, туристичний потенціал Тернопільщини.
Для регіону це хороша нагода презентувати свої сильні сторони та досягнення. Також це той майданчик, на якому представники центральної, місцевої влади та бізнесу можуть обговорити перспективи та стратегічні напрями розвитку.
Успіх буде залежати від кожної із трьох сторін. Верховна Рада, зі свого боку, готова й надалі працювати над створенням умов, за яких бізнесу буде комфортно працювати, – написав Дмитро Разумков.
 
До слова, Торгово-промислова палата України започаткувала проведення форумів, присвячених презентації інвестиційних можливостей регіонів України. Учора відбувся перший з них – «Тернопільщина: кластер можливостей».