Край можливостей та перспектив: Тернопільщину гідно представили у Торгово-промисловій палаті України

Опубліковано в Економіка 09.06.2021
З ініціативи голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка в Києві на базі Торгово-промислової палати триває Invest Forum 2021 під гаслом «Тернопільщина: кластер можливостей».
 
До роботи форуму долучився голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, дипломати та представники науки і бізнесу.
 
Очільник Тернопільщини відзначив, що амбітні плани вдасться реалізувати лише спільними зусиллями місцевої та центральної влади.
 
– Наш успіх залежить від спільної роботи – команди на місцях, представників громад, депутатського корпусу, адміністрації, обласної ради. Важливим аспектом є й повна підтримка з боку центральної влади, – зазначив Михайло Головко. – Тернопільщина – потужний регіон, який знаходить у центрі Західної України. Це – край з багатими природними ресурсами, екологічно чистим навколишнім середовищем, неабияким економічним потенціалом та туристичними локаціями. Саме в нас, на Тернопільщині, знаходиться третина усіх замків України. Ми відкриті до інвестицій, до пропозицій з боку наших іноземних партнерів.
 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.