У селі Велика Лука попрощались із загиблим на війні Віталієм Сегіним (фото)

Опубліковано в Війна Автор  soroka 26.09.2024

У селі Велика Лука вчора, 25 вересня, попрощались із загиблим на війні Віталієм Сегіним.

Сегін Віталій Іванович (позивний «Тихий») народився 6 лютого 1995 року, навчався у Великолуцькій та Мишковицькій школах, після чого вступив у Підгаєцький коледж й здобув фах повара. 19 березня 2023 року був мобілізований до лав Збройних сил України. Був молодшим сержантом, командиром десантно-штурмового відділення 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Загинув 19 вересня у Сумській області обороняючи територіальну цілісність та незалежність української держави. 

В останню путь прийшли провести воїна Віталія його рідні, близькі, друзі, колеги, однокласники, односельчани, бойові побратими…

Чин похорону розпочався у храмі святого Архистратига Михаїла села Велика Лука. Звідти траурний кортеж відправився на кладовище, де поховали українського захисника. В останню мить для Віталія пролунав Гімн України, держави за яку він боровся до кінця. Матері бійця вручили державний прапор, прапор бригади та нагороди, які Віталій здобув у боях за Батьківщину, повідомили у Великоберезовицькій селищній раді.

У Героя залишились мати Надія, батько Іван, сестра Катерина…

Щирі співчуття родині загиблого Віталія Сегіна.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.