Жителі громади на Тернопільщині провели в останню дорогу полеглого воїна Миколу Гасюка

Опубліковано в Війна Автор  soroka 14.06.2024

Вчора жителі Підволочиської громади провели в останню дорогу 35-ріного  воїна ЗСУ, жителя села Іванівка Миколу Гасюка.

Про це повідомили у Підволочиській селищній раді.

Віддати шану захиснику України, воїну та провести його в останню путь зібралися жителі села Іванівка, близькі, родина,  друзі, знайомі, бойові побратими.

Микола народився в багатодітній сім’ї, батьки воїна досить рано померли, осиротілі діти швидко подорослішали та будували життя практично самостійно, – кажуть у селищній раді.

З 2014 року Микола Гасюк брав участь в АТО та отримав низку нагород. А з початком повномасштабного вторгнення – повернувся до лав ЗСУ.

Зворушливим моментом стало вручення військовими Прапора та Почесну грамоту на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах Збройних сил України від головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського сину загиблого  Владиславу, кажуть у селищній раді. – Варто додати, що сімʼя Гасюків ще не зовсім оговталася, оскільки, більше року тому було похоронено швагра Миколи, а саме воїна-героя ЗСУ, 33-річного  жителя села Іванівка Івашківа Михайла, який теж загинув виконуючи свій військовий обовʼязок.

 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.