У Чорткові зустріли тіло воїна ЗСУ Михайла Пакуляка (фото)

Опубліковано в Війна Автор  soroka 21.05.2024

У соборі верховних апостолів Петра і Павла Чорткова учора зустріли тіло воїна ЗСУ – 59-річного Пакуляка Михайла, який помер через проблеми із серцем 17 травня.

Михайло сам родом із Борщівщини, проте Чортків за довгі роки життя тут став для нього рідним домом. Працював у комунальному підприємстві «Благоустрій» Чортківської міської ради, зазначили у міській раді.

Коли настав його час боронити Україну, чоловік мужньо взявся виконувати свій обов'язок. Старший солдат, радіотелефоніст.

Там, на фронті, і втратив здоров'я, коли потрапив під черговий обстріл московського війська отруйними речовинами... Михайла після цього перевели служити на Чортківщину, але втрачене здоров'я – не повернути. Через проблеми із серцем воїн помер.

Чин похорону розпочнеться сьогодні, у понеділок, о 14 год. у церкві святого рівноапостольного князя Володимира Великого у мікрорайоні Кадуб.

 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.