Важка втрата для всієї України: на війні загинув Сергій Коновал з Тернополя

Опубліковано в Війна Автор  soroka 07.04.2024

Трагічна звістка знову сколихнула Тернопільщину.

На війні загинув Сергій Коновал (Норд) – доброволець, офіцер ЗСУ, командир роти 67-ї окремої механізованої бригади, який боронив Україну від ворога ще з 2014 року.

Про це у соцмережах повідомила його дружина, відома волонтерка Ольга Коновал (Данченко).

– Вчора я розбилася на тисячу шматків. Ти – це все моє життя, все, що я маю, про що я мріяла. Вчора в мене забрали тебе, в мене забрали мене… І як жити без тебе просто не знаю і знати не хочу! Моя рідна душа, мій Всесвіт, написала Ольга Данченко.  

Сергій та Ольга обоє родом з Тернополя, але познайомилися вже після початку повномасштабного вторгнення. Кілька місяців тому вони одружилися, боролися за перемогу України та будували плани на майбутнє…

– Ти був найкращим! Ти моя гордість і моя тиша. До останнього подиху ти захищав мене і нас, але доля мала свої плани на тебе… І як мені жити далі я не знаю, котику, – написала Ольга у соцмережах.

Про втрату у соцмережах також повідомив тернопільський доброволець та кінематографіст Михайло Ухман.

– Мій, Друже, Сергій Коновал – ти велика гордість нашої країни і важка втрата. Ти – мій теперішній біль і мій вічний спогад... – написав Михайло Ухман.

Висловлюємо співчуття рідним, близьким, побратимам воїна.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!   

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.