У Тернополі вшанували пам'ять депутата облради Любомира Крупи, який загинув на війні (фоторепортаж)

Опубліковано в Війна Автор  soroka 23.03.2024

У ці дні минає річниця із загибелі на війні громадського та політичного діяча, депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупи.

Рік тому, 23 березня, він загинув у запеклому бою проти російських окупантів на Харківщині.

Тривалий час Любомир Крупа вважався безвісти зниклим, та нещодавно його загибель визнали у суді на основі показів свідків та службового розслідування.

Сьогодні в Архикатедральному соборі у Тернополі відбулась Свята Літургія за упокій душі захисника. Після цього на Микулинецькому кладовищі провели панахиду за полеглих воїнів. Вшанувати пам'ять Героя прийшли багато його рідних, друзів, побратимів та небайдужих краян.

До слова, Любомир Крупа народився 2 вересня 1975 р. в селищі Велика Березовиця поблизу Тернополя. Був політиком, кандидатом історичних наук, викладачем, депутатом, автором понад двох десятків наукових публікацій. Чоловік став на захист України у перші дні повномасштабного вторгнення рф, був кулеметником. Загинув 23 березня 2023 року на Харківщині.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.