Волонтери «Української команди» Тернопільщини знову завезли повний бус допомоги воїнам на фронт (фото)

Опубліковано в Війна Автор  soroka 07.03.2024
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області повернувся з чергової поїздки на фронт у межах проекту «Військова пошта».

Волонтери доставили захисникам та захисницям прилади нічного бачення, інструменти, ковдри і покривала, мішки для укріплення позицій, човен для пересування на воді, медикаменти від партнерів з Англії, а також різні смаколики та продукти харчування.

– Ми продовжуємо отримувати конкретні запити від воїнів та відповідно до них працюємо. Намагаємося відправити повний бус всього потрібного хоч раз в місяць. Наші захисники радіють, коли чують, що вдалося дістати потрібні їм речі. Для них наша діяльність – підтвердження того, що тил також працює на перемогу,  наголосила волонтерка «Української команди» Тетяна Комісарчук.  

До слова, у межах проекту «Військова пошта» рідні захисників та захисниць можуть безкоштовно передати їм посилки. Деталі – на сторінках «Української команди» Тернопільщини у соцмережах.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.