На фронті загинув захисник з Тернопільщини Володимир Кіндрат

Опубліковано в Війна Автор  soroka 01.03.2024

Під час виконання бойового завдання поблизу Новоданилівки Запорізької області 23-го лютого загинув старший механік-водій 3 танкового взводу 2 танкової роти танкового батальйону, житель Коропецької громади Володимир Кідрат. 

Скорботну звістку повідомили у Коропецькій селищній раді.

29 лютого 2024 року від командира в/ч 7013 надійшло сповіщення, що під час виконання бойового завдання поблизу Новоданилівки Запорізької області загинув Володимир Кідрат. Розпорядженням селищного голови № 13 від 29.02.2024 у Коропецькій територіальній громаді 29 лютого-3 березня 2024 року оголошуються Днями жалоби, – кажуть у селищній раді. На знак скорботи за загиблим Героєм Володимиром забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій усіх форм власності, обмежити проведення розважальних заходів.

 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.