У Великогаївській громаді попрощалися з Героєм Андрієм Закревським

Опубліковано в Війна Автор  soroka 05.02.2024

3 лютого 2024 року жителі Великогаївської громади провели в останню земну дорогу загиблого земляка - Андрія Романовича Закревського (07.12.1977р.н.).

Попрощатись із мужнім воїном та розділити гіркий біль утрати з його дружиною, дітьми, матір’ю та усіма рідними прийшли односельчани, священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, побратими, друзі та найближчі люди, повідомили у Великогаївській громаді.

Андрій Закревський провів своє дитинство у Прошові. Сюди разом з братом приїжджали до бабусі на канікули. Тут зустрів майбутню дружину Наталю, з якою разом прожили 23 роки. Виховували і пишалися синами – Назаром та Павлом. У старшого лише недавно народився первісток, якого так мріяв побачити дідусь. Незадовго до загибелі Андрій говорив з братом. Ділився планами, що збирається у першу довгоочікувану відпуску та хоче зробити сюрприз рідним, – розповідають у громаді.

Загинув 46-річний воїн в боях за Україну на Запорізькому напрямку.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.