«Чудом вижила»: кременчанка, якій перерізали горло одногрупники, з’явилась у відомому телешоу (відео)

Опубліковано в Відеоновини 23.10.2018

«Ну давай розказуй, що відбулося» - слова ведучого «Один за всіх» до неповнолітньої Марійки, яка ледь не померла через свої двох одногрупників: Максима та Дениса.

В одному із випусків телешоу «Один за всіх» обговорили прикрий випадок, який не так давно відбувся на Тернопільщині, коли двоє шістнадцятилітніх підлітків знущались із своєї одногрупниці та перерізали їй горло склом від побитої пляшки.

До студії запросили матір, тітку та саму Марію. Як з’ясувалось, мати дівчинки взяла кошти на лікування доньки у родичів одного із підозрюваних, оскільки не мала як оплатити медичні рахунки. В той самий час родичі хлопців переконані, що винуваті не їхні діти, а постраждала Марія. Сама ж дівчина, хоче, аби одного із підозрюваних – відпустили.

Нагадаємо, ще наприкінці вересня на Кременеччині троє неповнолітніх студентів Почаївського вищого професійного училища: двоє хлопців та дівчина, вирішили прогуляти пари та відпочити із алкоголем у закинутій будівлі, розташованій недалеко від гуртожитку навчального закладу.

Як раніше повідомляли у відділі комунікації поліції Тернопільської області, під час такого відпочинку між Марією та її двома друзями виник конфлікт, який переріс у спробу зґвалтування, побиття, удушення та навіть спробу вбивства.

Сама Марія зізналася, що зовсім не очікувала такого від своїх одногрупників. Дівчинка розповіла, що спершу молодики чіплялись до неї, а коли вона відмовила – побили її. Потім один із хлопців – почав душити її, а далі, коли вона знепритомніла та впала, - інший перерізав горлянку склом від розбитої пляшки.

Хлопці у своїх розповідях стверджують, що злякалися. Тому перерізали горло, аби Марія не прийшла до тями і не розказала про знущання. Молодики залишили свою подругу стікати кров’ю, однак, приблизно через годину дівчина прийшла до тями. Їй чудом вдалося дістатися гуртожитку, звідки була викликана швидка медична допомога.

На разі триває слідство, хлопцям інкримінують частину 2 п.12 статті 115  КК України - умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Також до них застосували міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.