Студенти ЗУНУ вибороли медалі на змаганнях з веслування на байдарках і каное в Умані

Опубліковано в Спорт Автор  soroka 02.05.2024
Нещодавно в м. Умань відбувся Кубок України з веслування на байдарках і каное.
 
Майже 400 веслувальників з 20 областей України боролися за нагороди перших цьогорічних національних змагань серед юніорів та дорослих спортсменів.
 
Успішно на цих змаганнях виступили студенти класичного університету Тернополя.
 
Студентка факультету фінансів та обліку Іванна Дяченко здобула срібну медаль у дисципліні з веслування на байдарці-одиночці на дистанції 200 м та бронзову медаль у дисципліні з веслування на байдарці-двійці на дистанції 500 м.
 
Студент соціально-гуманітарного факультету Віталій Пристай виборов три нагороди серед юніорів 2006-2007 рр.н., а саме: золоту медаль у дисципліні з веслування на каное-одиночці на дистанції 200 м, золоту медаль у дисципліні з веслування на каное-одиночці на дистанції 500 м, золоту медаль у дисципліні з веслування на каное-двійці на дистанції 500 м.
 
Студентка навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Дарія Довбня завоювала срібну медаль у дисципліні з веслування на байдарці-двійці на дистанції 1000 м.
 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.