Тернопільські боксерки вибороли «золото» і «срібло» на всеукраїнському чемпіонаті в Умані

Опубліковано в Спорт Автор  soroka 23.04.2024
Днями в Умані відбувався чемпіонат України з боксу серед студентів.
 
Участь у змаганнях взяли 140 спортсменів із 57 навчальних закладів України. Серед них – тернопільські боксерки ТОФБУ, вихованці клубу «Шкіряна рукавичка» Олеся Крисюк та Каріне Айрапетян. Про це «Тернополянам» розповів їхній тренер Руслан Фірман.
 
Олеся Крисюк (вагова категорія 81 кг) стала чемпіонкою змагань. Дівчина посіла 1 місце. У фінальному поєдинку вона перемогла боксерку зі Львова. Олеся Крисюк навчається у Західноукраїнському національному університеті.
 
Каріне Айрапетян (вагова категорія 81 кг) провела важкий півфінальний поєдинок. За явної переваги в третьому раунді вона перемогла львівську боксерку, а у фінальному поєдинку поступилася спортсменці з Дніпра та посіла 2 місце. Каріне Айрапетян навчається у Тернопільському національному педагогічному університеті.
 
Боксерки є представницями ШВСМ та товариства «Динамо», тренуються у СК «Текстильник» та «Шкіряна рукавичка» під керівництвом Руслана Фірмана.
 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.