Тернополяни своїми руками «склали» притулок для тварин

Опубліковано в Життя краю 02.01.2018

На благодійній акції «Збудуємо притулок для тварин разом» жителі міста могли придбати «символічний пазлик» майбутнього притулку, листівку чи календарик із безпритульною тваринкою, зібрати пазли у єдину картину та поспілкуватися про братів наших менших.

На двогодинному заході, який відбувся 15 грудня у вега студії «Vega Rumbambar», близько 20 тернополян мудрували над «складанням» майбутнього приміщення. Після цього гості заходу в дружній атмосфері за чашкою чаю-кави обговорили цікаві та наболілі теми, пов’язані з безпритульними тваринами Тернопільщини.

За словами організатора акції та засновниці центру допомоги безпритульним тваринам «Вірні Друзі» Алли Ляпандри, завдяки благодійному заходу, продажу листівок-календариків та окремим доброчинним внескам небайдужих тернополян фонд притулку поповнився на 4 000 грн.

— Благодійну акцію ми провели символічно для того, щоб зібрати хоч якусь суму для майбутнього притулку. Задля акції ми роздрукували гарну кольорову картинку нашого приміщення та рівненько розрізали роздруківку на однакові частини. Кожен гість благодійного заходу за довільний грошовий внесок отримував від нас по пазлику. Зауважу, що цього вечора важливою темою обговорення для нас стала проблема стихійного ринку на Шептицького. Окрім небайдужих тернополян, до студії завітали люди, які багато нам допомагають в роботі. Наприклад, на акцію прийшла тернопільська журналістка, ревна захисниця тварин Зоряна Биндас, яка поділилася з гостями вечора досягненнями в боротьбі зі стихійним ринком, — розповіла Алла Ляпандра.

Пані Алла додала, що на благодійному заході мали право бути присутні навіть ті люди, які не робили пожертви, адже головна мета акції – не так зібрати кошти, як обговорити цікаві й важливі для зоозахисників теми.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.