Хороші та погані спомини залишили «дівчата елітного віку» Тернополя на «Вузликах на пам'ять»

Опубліковано в Життя краю 28.12.2017

Підсумком року діяльності безкоштовного Клубу рукоділля «Ближньому» став захід «Вузлики на пам'ять». Завсідниці клубу виплели своїми руками підставки під гаряче, залишили на пам’ятних вузликах спогади за рік та побесідували за частуванням.

Окрім того, що жінки власноруч виплели оригінальні вироби гачком, «дівчата елітного віку» (так називають у клубі літніх завсідниць) також принесли зі собою кілька цікавих зразків рукоділля, які вони охоче демонстрували загалу та розповіли про роботи.

Співзасновниця Клубу рукоділля «Ближньому» Ольга Колоша розповідає, що вузлики-спогади, оригінальні підставки під гаряче – не тільки пам’ятна річ для самої рукодільниці, але й цінний подарунок до різдвяних свят для близьких та друзів, колег чи знайомих.

— Окрім постійних завсідниць – дівчат елітного віку, нині до нас також завітали школярка та молодші жінки, у яких нема уже своїх бабусь, а тому вони раді проводити час з «позиченими» так би мовити. А бабусі радіють молодим голосам, серцям та новим історіям. До того ж, трав’яний чай, смаколики й дружнє плетіння додають неперевершеної атмосфери до балачок та щирих молитов. Спеціалізація нашого клубу – плетіння гачком, але ми приймаємо до себе й тих людей, хто приходить з іншим рукоділлям. Інколи до нас навіть учащає молодь та діти, — поділилася пані Ольга.

Ольга Колоша також додала, що кожна зустріч жінок у клубі приносить учасникам не тільки можливість попрацювати гачком, але й навіть спробувати себе в інших техніках. Наприклад, минулого заняття вони власноруч виготовляли святкові прикраси для дому.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.