«Свідомими бажаннями» тернополяни завішали ялинку в центрі міста

Опубліковано в Життя краю 26.12.2017

Просвітницька акція «Ялинка свідомості» відбулась у центрі Тернополя вчора, 25 грудня. Організували її ВІ «Активна громада».

Понад сто людей упродовж двох годин мали змогу привітати Тернопіль та тернополян з прийдешніми зимовими святами. Учасники писали на паперових прикрасах побажання миру, злагоди, щастя, любові та вішали їх на ялинку. Окрім цього, усі охочі фотографувались зі святим Миколаєм.

– Напередодні свят ми вирішили поєднати приємне з корисним і подарувати тернополянам трохи новорічного настрою. Така ж акція проводиться одночасно у ще 26 містах по всіх куточках України, – розповідає регіональний координатор ВІ «Активна громада» Тернопільщини Юлія Янчинська.

Як зазначають організатори, мета акції – актуалізувати питання цінностей, свідомого вибору та дізнатися думку населення країни про те, що ж насправді українці хочуть побажати собі та своїм громадам у новому році.

Фото: ВІ "Активна громада".

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.