Тернопільські «студенти-джини» зібрали кошти на подарунки діткам

Опубліковано в Життя краю 21.11.2017

В джинсовому одязі студенти та викладачі Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка збирали кошти на подарунки дітям-сиротам. Саме так на факультеті філології та журналістики відбувся «Джин день».

Благодійна акція тривала протягом сьогоднішнього дня, 21 листопада. Її особливістю стало те, що кожен міг відчути себе «чарівником», адже учасники дотримувались дрес-коду - джинсового одягу. Метою заходу став збір коштів на подарунки дітям-сиротам до Дня Святого Миколая.

Крім того, кожен, хто долучився до акції, зміг покращити собі настрій особливими передбаченнями, які можна було дістати зі скриньки, змайстрованої спеціально до цього заходу. Також усім небайдужим були пов’язані синьо-жовті стрічки як знак віри в здійснення мрій.

Завдяки акції «Джин день» студенти разом із викладачами тернопільського вишу зібрали 2320 гривень та іграшки, які зможуть потішити діток-сиріт уже вранці 19 грудня.

Студентка факультету філології та журналістики

групи ЖУР-2

Ірина Гороховянко

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.